Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom, bedriva konsultverksamhet med inriktning på koncerngemensamma funktioner avseende företagsledning samt inom områdena restaurang och livsmedel, bedriva restaurangverksamhet samt frukostservering samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -37 | -42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 | -77 | -42 |
Årets resultat (tkr) | -5 | -86 | 2 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 558 | 1 552 | 1 556 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -37 | -42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 | -77 | -42 |
Årets resultat (tkr) | -5 | -86 | 2 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 525 | 1 525 | 1 525 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 33 | 27 | 32 |
Tillgångar (tkr) | 2 558 | 1 552 | 1 556 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 495 | 500 | 586 |
Obeskattade reserver (tkr) | 5 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 57 | 964 | 924 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 005 | 88 | 41 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 558 | 1 552 | 1 556 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 19.4% | 32.2% | 37.9% |
Kassalikviditet | 1.6% | 30.7% | 78.0% |
Nordic Gastronomy AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom, bedriva konsultverksamhet med inriktning på koncerngemensamma funktioner avseende företagsledning samt inom områdena restaurang och livsmedel, bedriva restaurangverksamhet samt frukostservering samt därmed förenlig verksamhet.